Διαμονη στις Κυκλαδες - Ενοικιαζομενα δωματια Κυκλαδες
Αρχική 1
Business Portal 1
Χαρτης Πλοιων 1
Χρησιμα Links 1
Επικοινωνια   Bookmark Site
 
Σέριφος

Βελος Σέριφος
Βελος Φωτογραφίες
Βελος Αξιοθέατα
Βελος Παραλίες
Βελος Εκδηλώσεις
 
Διακοπές στις Κυκλάδες

Βελος Ιστορια των Κυκλάδων
Βελος Πασχα στις Κυκλάδες
Βελος Αναζήτηση επιχειρήσεων
Βελος Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
Βελος Εστίαση
Βελος Πρακτορεία - Ενοικιάσεις
Βελος Παραδοσιακά Προϊόντα
Βελος Μουσεία
 
Νησιά Κυκλάδων

Αμοργος Αμοργός
Αναφη Ανάφη
Ανδρος Άνδρος
Αντιπαρος Αντίπαρος
Δηλος Δήλος
Δονουσα Δονούσα
Ηρακλεια Ηρακλειά
Θηρασια Θηρασιά
Ιοσ Ίος
Κεα Κέα (Τζια)
Κιμωλος Κίμωλος
Κουφονησια Κουφονήσια
Κυθνος Κύθνος
Μηλος Μήλος
Μυκονος Μύκονος
Ναξος Νάξος
Παρος Πάρος
Σαντορινη Σαντορίνη (Θήρα)
Σεριφος Σέριφος
Σικινος Σίκινος
Σιφνος Σίφνος
Συρος Σύρος
Σχοινουσα Σχοινούσα
Τηνος Τήνος
Φολεγανδρος Φολέγανδρος
 

 

ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΗ ΣΕΡΙΦΟ

Στο νησί θα βρείτε απομονωμένες παραλίες που προσφέρουν χαλάρωση σε όσους προτιμούν τους ήσυχα μπάνια. Η Ψιλή Άμμος, βρίσκεται σε απομονωμένο σημείο του νησιού. Η πρόσβαση σας μπορεί να γίνει με μεταφορικό μέσο ή περπατώντας με διάστημα λιγότερο από 5 λεπτά. Η παραλία προσφέρει σκιά λόγω των αλμυρικιών και μπορείτε να γευματίσετε στα ήσυχα ταβερνάκια που βρίσκονται κοντά στη παραλία.
Ο άγιος Σώστης, μία από τις απομονωμένες παραλίες του νησιού. Η πρόσβαση σας μπορεί να γίνει με αυτοκίνητο, διανύοντας και ένα κομμάτι χωματόδρομου. Η απόσταση με τα πόδια δεν ξεπερνάει τα 10 λεπτά. Θα πρέπει να προμηθευτείτε νερό ή φαγητό γιατί στην περιοχή δεν υπάρχουν ταβέρνες.
  
Η Συκαμιά, στον ομώνυμο οικισμό είναι παραλία με λεπτή άμμο και μικρά βότσαλα. Ο δρόμος για τη παραλία είναι βατός αποτελούμενος από άσφαλτο και χωματόδρομο και φτάνοντας εκεί μπορείτε να φάτε στο παραλιακό ταβερνάκι.
Ο Πλατύς Γιαλός βρίσκεται στις παρυφές του μικρού οικισμού. Αν διαθέτεται αυτοκίνητο η πρόσβαση είναι εύκολη και στη παραλία θα βρείτε άνετο parking.
Η Λιά βρίσκεται σε απομονωμένη περιοχή του νησιού. Η παραλία προσφέρει άπλετη σκιά από τα μεγάλα πεύκα αλμυρικιών που διαθέτει. Η πρόσβαση σας μπορεί να γίνει είτε με μεταφορικό μέσο ή με περπάτημα που δεν ξεπερνάει τα 20 λεπτά. Στην περιοχή δεν υπάρχουν ταβέρνες.
Ο Αυλόμωνας βρίσκεται μέσα στον κύριο οικισμό. Μία παραλία με χρυσοκίτρινη λεπτή άμμο, και αναρίθμητα αλμυρίκια που προσφέρουν άπλετη σκιά στους επισκέπτες της. Κοσμοπολίτικη παραλία του νησιού με πολλές ταβέρνες και εύκολη πρόσβαση από την επαρχιακή οδό του νησιού. 
Η παραλία Καράβι βρίσκεται στις παρυφές του μικρού οικισμού. Μία χρυσή αμμουδιά με πλάκες στην ακροθαλασσιά. Η πρόσβαση σας μπορεί να γίνει με μεταφορικό μέσο ξεκινώντας από τον οικισμό.
Τα Λιβαδάκια βρίσκονται μέσα στον ομώνυμο οικισμό. Μία όμορφη παραλία με λεπτή άμμο που συγκεντρώνει αρκετούς επισκέπτες. Κοντά στην παραλία θα βρείτε παραθαλάσσια ταβερνάκια.
Η παραλία Βαγιά βρίσκεται σε απομονωμένο σημείο του νησιού. Η πρόσβαση σας μπορεί να γίνει με μεταφορικό μέσο από την επαρχιακή οδό ή περπατώντας για λιγότερο από 5 λεπτά. Η ακρογιαλιά της χαρακτηρίζεται από τα μικρά πολύχρωμα βότσαλα.
Το Καλό Αμπέλι είναι ακόμα μια απομονωμένη παραλία του νησιού. Μπορείτε να φτάσετε εκεί με τα πόδια, με διαδρομή γύρω στα 20 λεπτά. Η παραλία διαθέτει ψιλή άμμο με πανέμορφη χρυσή αμμουδιά. Δεν θα βρείτε μαγαζιά και ταβέρνες στην περιοχή.
Η παραλία Κουταλάς βρίσκεται σε οικισμό. Διαθέτει άνετο παρκινγκ για όσους έχουν μεταφορικό μέσο και αρκετό πράσινο. Θα βρείτε μία ταβέρνα κοντά στη παραλία, την μοναδική που υπάρχει στη περιοχή.
Η παραλία Μέγα Λιβάδι βρίσκεται στον ομώνυμο οικισμό του νησιού. Από τις πιο όμορφες ακρογιαλιές του νησιού με λεπτή άμμο και παραλιακά ταβερνάκια.

Στις παρυφές του μικρού οικισμού Άγιος Ιωάννης βρίσκεται μια παραλία με λεπτή άμμο και μικρά βότσαλα. Η πρόσβαση γίνεται μέσω της επαρχιακής οδού ή περπατώντας λιγότερο από 10 λεπτά.
Στον οικισμό Κένταρχο ή Καλίτσο θα βρείτε μία ακόμα παραλία του νησιού με όμορφη αμμουδιά. Για να φτάσετε στην παραλία θα πρέπει να περπατήσετε περισσότερο από 20 λεπτά από τα σκαλοπάτια του οικισμού.   

 
Χάρτης Κυκλάδων

Χαρτης Κυκλαδων Ελλαδα
 
Photo Gallery

Φωτογραφιες απο τις Κυκλαδες
 
 
Τουριστική Αγορα Επιμελητηρίου Κυκλάδων   Πολιτική Ασφάλειας Όροι Χρήσης